Te is a turizmus szektorban dolgozol? Szükséged lenne kreatív tartalmakra, hogy növeld a bevételeid és minőségi videókon, fotókon, szöveges tartalmakon keresztül tudd bemutatni termékedet vagy szolgáltatásod? 

Az Utadon.hu csapata a legjobb választás, ha komplex kreatív tartalomgyártásra van szüksége vállalkozásodnak. Keress minket bizalommal, Csapatunk nemzetközi szinten is kimagasló szolgáltatáscsomaggal várja következő ügyfeleit, partnereit.
Nézd meg következő bemutatkozó kisfilmünket, majd tájékozódj referenciáinkról a weboldalunkon. 

Nem elég dokumentálni, élmény alapon kell bemutatni! Webes és közösségi média tartalmakbemutatkozó és image videók, céges bemutatkozók, szöveges tartalmak szerepelnek megannyi más mellett megrendelhető szolgáltatásaink között.

Jelenlegi, kizárólag turisztikai vállalkozásoknak kialakított promóciónk alkalmából árkedvezménnyel biztosítjuk tartalom gyártáshoz kapcsolódó termékeinket, melyekről az alább található árak és szolgáltatások listájában tájékozódhat!

Árlista:

  • Fotózás ( 20 db nagyfelbontású imázskép a szállásról) 350.000 200.000 Ft+ Áfa
  • Drón segítségével fényképek készítése madártávlatból (15 db) 140.000 80.000 Ft + Áfa
  • Videó készítése a szálláshelyről, szolgáltatóról ( 2-3 perc) 780.000<>/s 425.000 Ft + Áfa
  • Imázscikk írása a szálláshelyről, szolgáltatóról és az Utadon.hu csatornáin való terjesztése 100.000 50.000 Ft
  • Rendezvényről írásos és videós beszámoló, mely tartalmazza az adott programról készített kisfilmet és igény esetén a hozzá kapcsolódó írásos beszámolót, illetve  az Utadon.hu ( www.utadon.hu ) és Blans.hu ( www.blans.hu ) felületein való megosztást 780.000 425.000 Ft + Áfa

Egyedi ajánlatért és további együttműdési lehetőségekért kérjük keressen minket az info@utadon.hu email címen keresztül.