Ajánlatkérés

Kapunyitás: 10h

Bográcsfőző verseny – Pántya Julianna és László Emlékkupa

Horgászverseny

Preferánszverseny

Gyerekprogramok: kézműves foglalkozások, élő csocsó

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz között, jelentkezés május 20-ig, a vajdasagibarat@gmail.com címen.

Idén is együtt ünnepli vajdasági közösségünk a jó idő megérkeztét, immár hatodjára szervezzük meg a Vajdasági Pikniket! Ezúttal is vízpartra invitálunk benneteket, hogy együtt főzzünk, horgásszunk, élőcsocsózzunk, szórakozzunk a 6.Vajdasági Pikniken május 25-én szombaton, az Etyek melletti Zoltán és Diana Horgásztó és Pihenőparkban.

Ahogy a Piknik név is sugallja: egy kellemes természetközeli helyen, együtt főzni-sütögetni, sportolni kötetlen formában, úgy hogy a gyerekeink is tartalmas programokkal gazdagodjanak. A Zoltán és Diana Horgásztó és Pihenőpark Budapest belvárosától 30 km-re, Göböljárás-pusztán, Etyek és Alcsútdoboz között félúton, festői dombok között, az etyeki Kordai Filmstúdió közvetlen szomszédságában helyezkedik el. Így lehet kijutni: https://zoltanhorgaszto.wordpress.com/megkozelites .

A Vajdasági Pikniken idén is három diszciplínában hirdetünk versenyt: bográcsfőző versenyt az Arany Fakanál díjért (helyet, tűzifát mi adunk, alapanyagot hozni kell) illetve horgász- és preferánszversenyt, kérjük jelentkezzenek a csapatok legkésőbb május 20-ig. Idén a bográcsfőző versenyünk felveszi a Pántya Julianna és László Emlékkupa nevet, két alapító tagunk emlékére, akik mindig velünk vannak és lesznek is.

Versenyen kívül is lehet persze főzni-grillezni, van rá bőven hely, illetve lesz asztalitenisz és csocsó is, sőt tavaly annyira népszerű volt, hogy idén is az Egyesületünk költségén érkezik az élőcsocsó pálya, a gyerekek nagyon szerették minden évben! A gyerekeket idén is kézműves foglalkozások várják.

A részvétel ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött. Aki úgy érzi támogatná az Egyesületet anyagilag is, kérjük tegye meg, mivel minden programot az Egyesület költségvetéséből állunk. A jelentkezési határidő május 20., a vajdasagibarat@gmail.com címen.

A tavalyi Piknik képei:

https://www.facebook.com/pg/vajdasagibarat/photos/?tab=album&album_id=2041464512782123

Részletek a www.facebook.com/vajdasagibarat oldalunkon!

Gyertek és töltsünk el együtt egy vidám vajdasági napsütéses pikniket a bográcsok mellett, találkozzunk régi és új barátainkkal.

Értékelés

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük