Program

MenedzserKlub – A digitalizáció hatásai – Május 22.

0 / 5
Összehasonlítás Kedvencekhez Nyomtatás

Ajánlatkérés

MenedzserKlub – A digitalizáció hatásai!

A Menedzserszövetség szervezésében újabb témával jelentkezik a Szövetség nagysikerű rendezvénysorozata, mely ezúttal a digitalizáció társadalmi és gazdasági hatásait vizsgálja tapasztalt és elismert meghívott szakértőivel.

Az esemény időpontja: 2019.05.22. 18:00 – 22:00

Helyszín: Larus Étterem és Rendezvényközpont
1124 Budapest, Csörsz utca 18/B

Programok:

18.00-18.45 Érkezés

18.45-19.00 Business menü bemutatása

19.00-20.00 Panelbeszélgetés – Storytelling

20.00-23.00 Állófogadás és kötetlen beszélgetés a Storytelling program témavezetőivel, finger food falatkákkal és különleges borkínálattal

STORYTELLING Témavezetői:

Czimbalmos Levente – Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, Modern Vállalkozások Programja – szakmai vezető

Sziebig Andrea – IT-Business Publishing Kft. ügyvezető-főszerkesztője

Takács László – Iron Mountain Közép-Európai alelnök

Háziasszony: Jaksity Kata

STORYTELLING Panelbeszélgetés témája:

Digitális társadalom, digitális gazdaság, digitális nemzedék!

A digitális transzformáció alapjaiban formálta át a gazdaság és a társadalom eddig ismert működési modelljét. A diszruptív technológiák elterjedése és a digitális fejlődés ütemének felgyorsulása nem várt helyzetek elé állította a piaci és központi szervezeteket, a felsővezetőkre és tulajdonosokra soha eddig nem tapasztalt nyomás nehezedik. A digitalizáció adta lehetőségekről, a munkaerőpiaci kihívásokról és a technológia alapú gazdaságról fogunk beszélgetni meghívott szakértő előadóinkkal.

Czimbalmos Levente – Vállalat: Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, Modern Vállalkozások Programja

Beosztás: projekt szakmai vezető

Tapasztalatait elsősorban az EU-s támogatások rendszerében szerezte. Szakmai életútja mindhárom programozási időszakon átível, érintette mind a Nemzeti Fejlesztési Terv I., ÚMFT, ÚSZT, majd Széchenyi2020 programokat, közreműködött környezetfejlesztési, energetikai, településfejlesztési és idegenforgalmi projektekben. 2008 óta elektronikus közigazgatásfejlesztéssel, 2015 óta gazdaságfejlesztéssel, kkv informatikával is foglalkozik. A szakmai pályafutása során előkészítéssel, projektvezetéssel, vagy minőségbiztosítással érintett projektek összértéke meghaladja a 30 Mrd forintot. 2015-2017 között a Modern Vállalkozások Programjának operatív vezetője, majd mai napig szakmai vezetője. 2019-től pedig a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Informatikai Kollégiumának titkára.

Sziebig Andrea, az IT-Business Publishing Kft. ügyvezető-főszerkesztője

Eredetileg programtervező matematikusnak készült, aztán rabul ejtette az informatikai média világa. Végigjárta a szamárlétrát, dolgozott újságíróként, szerkesztőként, főszerkesztőként, az utóbbi jó 10 évben pedig kiadót vezetett. Szerencsés találkozás, ha mind média, mind pedig az informatikai oldalról felkészült szakember áll a magazin és a kiadó élén. Pályafutása során több szakmai és állami kitüntetésben részesült, az ITBUSINESS magazint az ICT-médiapiac megkerülheteten sajtóorgánumává fejlesztette.

Takács László – Iron Mountain, Közép-Európai alelnök

Takács László 32 évesen került az Iron Mountain Kft. ügyvezetői pozíciójába, majd 2014-ben Közép-Európai alelnökké nevezték ki. Jelenleg 5 országban vezeti az Iron Mountain csapatait, ideértve Horvátország, Csehország, Magyarország, Szerbia és Szlovákia területét. Teljes körű felelősségvállalást kapott a régióban, beleértve 750 alkalmazottat és 35 millió amerikai dollár éves forgalmat. Csapataival együtt 2014-től 48% -ról 71% -ra erősítettük az Iron Mountain piaci részesedését Közép-Európában.

Regisztráció és jegyvásárlás: Online regisztrációs felületen keresztül. A Menedzserszövetség tagjainak ingyenes a belépés, a tagsággal rendelkező résztvevőknek pedig 7500FT/fő áron tudjuk biztosítani a belépést. Férőhelyeink száma limitált, részvételi szándékát kérjük jelezze időben, hogy tudjunk helyet biztosítani.

Értékelés

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük