Program

Chardonnay sétáló kóstoló – Koncert – Szent Iván-éj

0 / 5
Összehasonlítás Kedvencekhez Nyomtatás

Ajánlatkérés

Fergeteges buli, fantasztikus chardonnay-k, délutáni korlátlan kóstoló, izgalmas, helyi kulináris finomságok, naplemente, tűzgyújtás – mindez a csodás szőlőhegyen, kint a természetben, de csak egy kőhajtásnyira Budapesttől, ráadásul az utazásról is gondoskodunk! Ezt, és nem kevesebbet ígérünk az idei ötödik ChardonnÉJ-re, a chardonnay-k fellegvárában, Etyeken az Öreghegyen június 22-én, szombaton.

A belépőjegy fejében a 17.00 órától 20.00 óráig tartó sétálókóstolón korlátlan a chardonnay fogyasztás. A burgundi és az újvilági chardonnay-k mellett idén már a Kárpát-medence több országából is érkeznek borászatok. Az esti bulit a fennállásának 10. évfordulóját ünneplő Random Trip koncertjével kezdjük Szirtes Edina ‘Mókussal’, Koszi Jankával, MC Kemonnal és Jász Andrással, amit DJ Q-Cee afterpartyja zár. Sanzon, szerelem, folk, vagányság.

Program:
17.00 – 20.00 Sétáló kóstoló
20.30 – 21.00 Szirtes Edina ‘Mókus’ hegedűművész
21.00 – 22.30 Random Trip koncert
22.30 – 24.00 Afterparty DJ Q-Cee-vel
Belépő: 12 000 Ft/fő*

*A jegy ára tartalmazza a sétáló kóstolón a korlátlan borfogyasztást, busztranszfert és az esti koncerteken való részvételt. A jegyár nem tartalmazza a pohárbérlési letét díját, a Gasztroudvar kiállítóinak termékeit, a 20 óra utáni bor és ételfogyasztás az Etyeki Kúria teraszán. Budapestről, a BAH csomóponttól busztranszfert biztosítunk az Etyeki Kúriához. A transzfer árát a belépőjegy tartalmazza, de előzetes regisztrációhoz kötött! Jelentkezni az event@etyekikuria.com email címen lehet.
Jegyek az alábbi linken vásárolhatók: https://www.jegymester.hu/hun/Production/56564/ChardonnEJ-2019

Értékelés

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük