A karácsony a szeretet ünnepe. Örömteli várakozással a szívünkben készülünk minden évben nemcsak a szentestére és a családi vacsorára, de a barátainkkal, szeretteinkkel közös év végi pillanatokra, közös időtöltésre is.

Idén még jobban odafigyelünk egymásra: védjük, óvjuk szeretteinket, és nem feledkezünk meg azokról sem, akik a leginkább rászorulnak egy cseppnyi jóra, odafigyelésre, adományra. Az Igazgyöngy Alapítvány lelkes csapata a SZUNO kézműves csodáira hívja fel most figyelmünket, és arra a csupa szív jótékonysági projektre, amelyet nemzetközi és hazai cégek, művészek egyaránt támogatnak felajánlásaikkal. Segítsünk, hogy idén az Igazgyöngy és a SZUNO közös álmai valósággá válhassanak! 

https://igazgyongyalapitvany.hu/

Mi is a SZUNO? 

A SZUNO egy társadalmi vállalkozás, a kezdeményezést 2012-ben hívta életre az Igazgyöngy Alapítvány Toldon. A SZUNO színes, kézzel készített termékeinek motívumait igazgyöngyös gyerekrajzok adják, elkészítésük pedig szüleiknek ad munkát. Olyan nehéz helyzetben élő embereknek, akik megértették, hogy ők maguk is tehetnek azért, hogy gyermekeiknek jobb életük legyen!
A SZUNO arról álmodik, mint minden profi vállalkozás: hogy egyszer eljön a nap, amikor bevételei fedezni fogják a költségeit. Ehhez megfelelő eszközökre, tapasztalt szakemberekre és tőkére van szükség. Az aukcióból befolyt összegből ezeket tudják majd finanszírozni.

https://szuno.com/

Hogyan segíthetsz a SZUNO álmainak megvalósításában?

Az Igazgyöngy Alapítvány, a SZUNO csapata és a jótékonysági projektet támogató partnerek mind-mind hisznek abban, hogy együtt nagyobbat álmodhatunk! Összefogásuk jegyében született 15 csodaszép, gyerekrajzokkal díszített karácsonyi doboz, amelyekre most licitálni lehet, akár egyénileg, akár kollégákkal vagy barátokkal közösen. A dobozok sok szeretettel és törődéssel megalkotott értékes ajándékot rejtenek!

A projektben résztvevő adományozó partnerek:

Annamaria Pap, Ars Una Studio, Belodore Parfüméria, Bomo Art, Csetvei Pincészet, Frey Wille, Grecsó Krisztián, Juhász Anna Irodalmi Szalon, Libri, Lush Kometikum, Juta Óra-Ékszer, Micheller Myrtill – Voice & Guitar, Marie Claire, Poket Zsebkönyv Radnóti Színház, Rúzsa Magdi, St. Andrea Pincészet, Szamos Marcipán, Szék Étterem és Bár, Szépművészeti Múzeum, Viktória Varga Budapest

További közreműködő felek: Dózsa Edina, Marosváry Dániel, Kerekes György, Sőreg Dorottya, Vásárhelyi István

Licitálás – Hol? Mikor? Hogyan?

Az aukció három körben történik, az első öt dobozra már nagy sikerrel le is zajlott a licitálás november 28-tól december 5-ig, most a második körre licitálhattok december 6-12-ig, az utolsó körre pedig majd december 13-19-ig.
Az második 5 dobozra tehát az alábbi linkeken tudtok licitálni:

Sok helyen olvashattuk az idei, minden szempontból különös és különleges évről a megszívlelhető bölcsességet: „azt gondoltuk, hogy 2020 lesz az az év, amely majd megad nekünk mindent, amire valaha vágytunk – ehelyett végül megtanít értékelni mindazt, ami már a miénk.” Ami számunkra természetes, az sokaknak fáradságos évek küzdelmes munkájának gyümölcse. Járjunk, hát nyitott szívvel és nyitott szemmel, és lássuk meg azt, ami érték, és segítsük, hogy fejlődhessen, előbbre juthasson. Összefogással, segítő kézzel és a karácsonyi projekt támogatásával nem csupán néhány napra, nem csak a karácsonyi fények erejéig tehetjük szebbé, könnyebbé a SZUNO termékeit megalkotó családok életét. Minden licittel egy-egy pici lépéssel hosszú távon is hozzá tudunk járulni ahhoz, hogy álmaik valóra váljanak. 

Fülöp Erika írása