Szállás

Hotel Azúr Prémium ***** Claim

0 / 5

FOGLALÁS/AJÁNLATKÉRÉS

Min:
1 vendég
Max:
1 vendég

Kapcsolat

Egyedi belsőépítészeti megoldásokkal rendelkező, közvetlen vízparton található épület az első 5 csillagos szálloda a Balaton régióban. 49 szobaegységéből 22 db kétágyas szoba, 24 csodálatos balatoni panorámával rendelkező junior suite, valamit 3 – jacuzzival és szaunával felszerelt – lakosztály.

A Hotel Azúr Prémium***** különlegessége az 1800 malapterületű, exkluzív, wellness központja. Úszó- és élménymedencék mellett 12 elemes szaunapark és különböző frissítő, kényeztető kezelések szolgálják az itt lakó vendégek felüdülését. A szálloda 70 fős a la carte étterme különleges helyszíne családi események, üzleti étkezések lebonyolításának. A vendégek a friss, helyi alapanyagokból, modern technológiával elkészített 5-7 fogásos menüsorokat kóstolhatnak, kiváló borok kíséretében.

A csodálatos balatoni természet, a modern design, a személyre szabott wellness szolgáltatások és a különleges gasztronómia egyedülálló összhangja egy varázslatos világot teremt Vendégeink számára, elfeledtetve a mindennapi nyüzsgő élet kihívásait, csak a pihenésre és feltöltődésre irányítva a figyelmet.

  • Cím 8600 Siófok, Erkel F. u 2/c

Értékelés

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük