FOGLALÁS/AJÁNLATKÉRÉS

Min:
1 vendég
Max:
1 vendég

Kapcsolat

A Fügekert a Káli-medence kapujában, Zánka központjában található családi szálláshely, ahol festői környezetben, gyerekbarát szolgáltatásokkal várjuk vendégeinket. Reggelink helyi termelők által készített kézműves termékek felhasználásával készül, esténként pedig a Káli-medence legfinomabb boraival, kézműves szörpökkel és más finomságokkal várjuk vendégeinket a Fügekert teraszán. Standard és Superior kétágyas, illetve Superior Family Deluxe családi szobáink légkondicionáltak és wifi kapcsolattal rendelkeznek. Szálláshelyünk bababarát és gyerekbarát szolgáltatásai valamennyi szobatípushoz igénybe vehetőek. 

Bőséges büféreggelinket a Káli-medence kézműves termelőinek finomságaiból készítjük vendégeink részére, melyet a szobaár tartalmaz.Szobáinkat rendszeresen takarítjuk, hogy mindig tiszták és frissek legyenek. Gyönyörű árnyas kertünkben, vendégeink függőágyakban és napágyakban pihenthetnek, a kicsiket pedig gyerekjátszósarokkal várjuk.
A Fügekert valamennyi szobájában és a szálláshely egész területén ingyenes wifi áll vendégeink rendelkezésére.Szobáink LCD TV-vel felszereltek, melyeken vendégeink több mint 50 kábelcsatorna programja közül választhatnak.

Vendégeink részére lehetőség van kerékpár kölcsönzésre, hogy a Káli-medence népszerű kirándulóhelyeit két keréken fedezhessék fel.

 

 

 

  • Cím Zánka, Fő utca 30, 8251 Magyarország

Értékelés

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük