Ajánlatkérés

KONYHÁNK

1997 óta az Arany Kaviár Étterem egyik tulajdonosa, főszakácsa, majd executive séfje Szása, orosz származású szakember, aki többek között Moszkvában tanult és dolgozott.
A tradicionális orosz konyha megújítása, megszerettetése a fő agendája. Saját fémjelzésű kaviárjaink tökéletesítésén immár több mint 10 éve dolgozik szoros együttműködésben a haltenyésztőkkel. A kaviár mellett másik nagy szerelme a szarvasgomba, melyet előszeretettel gyűjt saját maga. Szása évtizedek óta tagja a magyar gasztronómia szakmai elitjének, ahol zsűriként, mentorként, szakmai tanácsadóként tevékenykedik.  Szerinte egy étel akkor jó, ha érthető, szerethető és van benne játékosság, izgalom.

Kanász László 2009-ben csatlakozott a konyha csapatához fiatal szakácsként. 2011-től már séf-helyettesként dolgozott, 2015-től vette át a konyha irányítását. Folyamatosan keresi az új kihívásokat, képzi magát, nemzetközi tapasztalatokat szerzett. Használja az új technológiákat, de az egyszerűség és a harmónia híve. Szereti a kaviárt, mint alapanyagot, mert nagyon széles a felhasználhatósága. Az étterem több mint 25 éves fennállása során mindig kiemelt szerepet kapott ez a termék. Ízesítésként, egyfajta fűszerként be lehet csempészni a mindennapok ételeibe is. Presztízs értékű alapanyag, de kis mennyiségben mindenki számára elérhető és folytatva az étterem hagyományait, László célja is az, hogy vendégkörünkkel megismertesse, megszerettesse. Sok hazai alapanyaggal dolgozik, és ahogy ő mondja, szerencsésnek érzi magát, hisz olyan egyedülálló édesvízi halak kerülnek a konyhájába, melyeket kizárólag nálunk kaphatnak meg a vendégek.

Sous chef-ünk, Sára Zsuzsa, immáron 12 éve csapatunk megbízható tagja. 2009-ben elnyerte a Szakácskirálynői címet és azóta is folyamatosan képzi magát a világ több pontján.

Nyitva tartás:
Keddtől vasárnapig
Ebédidő: 12:00-14:30
Vacsoraidő: 18:00-22:30

 

  • Cím Budapest, Ostrom utca 19, 1015 Magyarország

Értékelés

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük