Szenvedélyünk az utazás, hitünk, hogy az élet élvezeteinek megélése a kereső emberi élet értelmének része. Az új megismerése a felfedezések korával más dimenzióba került és a ma élő embereknek már nincs sem lehetőségük, sem idejük olyan újdonságok megtalálására, mint az emberi történelem korábbi korszakaiban. Mégis az ősi vágy, mely az embert az ismeretlen utakra tereli, ugyanúgy jelen van, persze újraértelmezett formában.

Magyarország sokszínű, Magyarország csodálatos, Magyarország világviszonylatban is egyedülálló, különleges, felfedezni való ország. A kultúránk, a gasztronómiánk, a társadalmunk, az építészeti és történelmi értékeink, mind-mind külön is csalogatóak, de együttes hatásuk multiplikátorként hat az élmény alapú turizmus belföldi fejlődésére. Egyedülálló múltunk, a magyar lélek egyszerre bonyolult és csodálatos, a modern turizmus feltételei pedig már megteremtődtek országunkban.

Célunk, hogy Magyarország belföldi online turizmus szektorában egyedülálló, integrált, turisztikai promóciós, olyan országimázs építő és szolgáltatás közvetítő internetes oldal létrehozása, melyben a megváltozott fogyasztói szokásokhoz optimalizált megoldásokkal teremtünk új, prémium online turizmus brandet.

Az Utadon.hu kereső felületén apartmanok, panziók, kastélyszállók és luxus szállások és a hozzájuk kapcsolódó programok, élmények közül válogathat, igyekszünk felderíteni az összes létező helyet, melyek megvalósították a minőség fogalmát.

Mivel arra törekszünk, hogy az adott célállomáson a lehető legtöbb élményben legyen része, rövid bemutatókat és értékeléseket láthat majd oldalunkon a piacon működő̋ minősített szálláshelyekről és szolgáltatásokról, valamint blog és vlog formájában audiovizuális tartalmakhoz is hozzáférhet.

Persze mindenhez idő kell, adatbázisunkat folyamatosan bővítjük, terveink szerint az összes nálunk szereplő turisztikai szolgáltató a saját fotó – és szöveges anyagunkkal szerepel majd.

Fedezzük fel együtt Magyarországot!

Az Utadon.hu csapata