A Fishing on Orfű közleményét tolmácsoljuk most nektek:

Eljött az idő, döntést kellett hoznunk a fesztivál időpontjával kapcsolatban, hiszen vészesen közeleg az eredeti Fishing on Orfű dátuma.
Mindent átgondolva úgy döntöttünk, hogy a fesztivált a meghírdetett pótdátumon, azaz AUGUSZTUS (24)-25-26-27-28-án tartjuk meg. Ugyanakkor… amennyiben lehetséges, akkor júniusban is kedveskednénk nektek egy kisebb rendezvénnyel.

MIÉRT AUGUSZTUS?
Pontosan 6 hét múlva nyitnánk a Fishing kapuit. A hátralévő idő egész egyszerűen már nem elegendő a professzionális felkészülésre. A Fishing bármennyire is emberléptékű és barátságos fesztivál, megvalósítás szempontjából ez egy nagy és összetett rendezvény, amely nagyságrendileg 1000 ember munkáját és életét érinti, normális esetben majd’ egy évig tart a szervezése. A hátralévő idő rövidségén túl számos további szempontot is figyelembe kellett vennünk, ezek közül a legfontosabb, hogy továbbra sincs kormányzati döntés a zenés, táncos rendezvények megtarthatóságával kapcsolatban. És nem csak a megtarthatósággal kapcsolatban, de az esetleges plusz elvárásokról, járványügyi intézkedésekről sem tudunk semmi konkrétat. Ugyanakkor a döntésünket nagyban segítette, hogy a korábbi felmérésünkre adott válaszaitok alapján a túlnyomó többségetek a pótdátumot preferálja, augusztusban szeretne Fishingezni.

VAN-E TENNIVALÓM A JEGYEIMMEL KAPCSOLATBAN?
Az égvilágon semmi. Mind a fesztiválbelépők, mind a kempingjegyek automatikusan érvényesek a pótdátumra. Ugyanúgy, ahogy a speciális keddi beköltöző nap jegyei is augusztus 24-én lesznek beválthatók.

Ha még nincs fesztiválbelépőd, akkor itt tudsz vásárolni: https://tixa.hu/fishingonorfu2021

az utolsó kempingjegyek pedig itt érhetők el: https://fishingonorfu.jegy.hu/fishing-on-orfu-2021

ÉS AKKOR SEMMI SEM LESZ JÚNIUSBAN?
Ha rajtunk múlik, akkor lesz! Mindenképpen szeretnénk egy új, jóval kisebb és családiasabb 3 napos rendezvényt tartani a Fishing eredeti dátumán. Erről a tervünkről már írtunk korábban és nagyon örültünk a pozitív reakcióitoknak. Szóval arra kérünk benneteket, hogy ceruzával írjátok be a MiniFishinget a június 17-18-19-i csütörtök-péntek-szombatra a naptáraitokba! Mi minden erőnkkel azon leszünk, hogy amennyiben az akkori szabályozások lehetővé teszik, akkor egy szuper, még családiasabb kisrendezvénnyel kedveskedjünk nektek! Ezzel kapcsolatban amint lehetőségünk lesz, minden információt megosztunk veletek.

ÖSSZEGZÉSÜL:
Decemberben a jegyértékesítés indításakor a megértéseteket kértük a pótdátumos megoldással kapcsolatban. Azt írtuk: “Tudjuk, hogy ez rendkívüli kérés, de bízunk a megértésetekben ebben a rendkívüli helyzetben.” Most eljött az idő, megszületett a döntés: a pótdátumon lesz a Fishing. Továbbra is bízunk benne, hogy megértéssel kezelitek a helyzetet és hamarosan találkozunk!