Program

Spárga, eper, tavasz – vasárnapi brunch a Piacon

0 / 5
Összehasonlítás Kedvencekhez Nyomtatás

Ajánlatkérés

A champagne-nak mindig van szezonja, a spárga és az eper viszont tavaszi alapanyag. Itt az ideje, hogy Lajos ismét elkészítse a csengelei spárgát úgy, ahogy ő szereti. Mellé nyilván champagne illik, Varró-Túróczi Anett pezsgőkereskedő ezúttal az alábbi tételekkel készül:

– Telmont LD Nature Blanc de Blancs
– Charles Heidsieck Brut
– Palmer Rosé
– La Cuvée

Lesznek hármas kóstolók, és persze az osztriga sem maradhat el, sőt!
Szombaton debütálunk a melléjük alkotott saját mártásainkkal, többféle ízvariációban. Gyertek, töltsétek nálunk a napot egy kényelmes brunch mellett a Gourmet Fesztivál utáni hétvégén!

Értékelés

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük