Program

FASHION ISSUE – A MI ÜGYÜNK

0 / 5

Ajánlatkérés

A FASHION ISSUE – A MI ÜGYÜNK egy egész napos jótékonysági divatrendezvény, amelynek célja az adománygyűjtés a Menedékház Alapítvány javára.
A Menedékház Alapítvány olyan civil szervezet, amely évente 2200 rászoruló embernek, kisgyermekes családoknak és hajléktalanoknak nyújt segítséget átmeneti otthon, éjjeli menedékhely, nappali melegedő és betegszobás ellátás formájában. Az esemény során az adományozók a rászoruló családok kiköltözési támogatását, a gyermekek speciális felzárkóztatását, és hajléktalan ellátást segítik.
További információ: http://www.menedekhaz.hu

A FASHION ISSUE – A MI ÜGYÜNK program gardróbvásárt, kerekasztal beszélgetéseket és aukciót foglal magában, amelynek a Société Budapest, a főváros legújabb és legnívósabb kulturális központja, mint a kezdeményezés fő partnere ad otthont március 23-án, szombaton. Az esemény célja, hogy párbeszédet indítson a divatipar szereplői és véleményvezérei között, felhívva a figyelmet az arra rászorulók segítésének jelentőségére.

A rendezvényre a belépőjegy 1500 Ft, amely a gardróbvásárra és a kerekasztal beszélgetésekre biztosít belépési lehetőséget.

Jegyvásárlásra a helyszínen lesz lehetőség a rendezvény napján.
Az Alapítványt online támogatói jeggyel (5000 Ft, 10 000 Ft, 25 000 Ft) is lehet segíteni az alábbi linkeken a Tickething jóvoltából: https://www.tickething.hu/esemeny/fashion-issue-a-mi-ugyunk-tamogatoi-jegyek

A támogatói jegy belépésre nem jogosít.

Minden támogatás közvetlenül az Alapítvány bankszámlájára folyik be.

PROGRAM
11:00-18:00 – Gardróbvásár
Kerekasztal beszélgetések Ott Anna moderálásában
12:00 Influencer Power
14:00 Beauty is my business
16:00 ELLE tavaszi trend prezentáció
20:00 Zártkörű Aukció

Értékelés

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük