Program

Dj a Szőlőben 100% Balaton_Ugrás a NYÁRba

0 / 5
Összehasonlítás Kedvencekhez Nyomtatás

Ajánlatkérés

Eljött a pillanat, fejest ugrunk a nyárba, talán még a Balatonba is ;)! Ugyan a java még hátra van, mi már belecsapunk a közepébe! A napvitorlák alatt egy pohár 100% Balatonnal a kezünkben ringatózó hajókat bámulunk, a bakelit lemezek pörögnek, a Green Egg-ek füstölnek, vagyis újra minden együtt egy egész napos együttléthez. Tudjátok: délután kezdjük, friss borokkal és szódával, estére pedig az egyre emelkedettebb hangulat mellett akár a vörösökig is eljutunk. Táncolni most is ér!

Gyertek csíkos pólóban, ruhában, ingben és elkészítjük a 100% Balaton legcsíkosabb közös fotóját. A csíkos ruhákat 1 pohár 100% Balaton borral jutalmazzuk.

— DJ a szőlőben 100% Balaton ugrás a NYÁRba —

PROGRAM:
?14:00-tól laza fröccsözés, majd egyre kevesebb szóda, 100% Balaton, 100% Rizling, Homola Rosé, Sáfránykert Olaszrizling, Homola Kékfrankos…és bemutatunk egy új bort is Nektek, a Homola Narancsbort ami Sárgamuskotály és Tramini házasítása.
?A lemezeknél 14 órától este 10-ig Cyborg Templar és DJ Gyanús: a lágyan suttogó dallamoktól haladunk a finom megmozgatáson át a naplementés táncig
? Ételek, falatok egész nap a Gastro-Hack konyhájából
☀️ ☀️ Napsütés, napvitorlák, napozószékek bekészítve, hozzatok magatokkal plédeket a fűben heverészéshez

// A belépés most is ingyenes!

A következő időpont 07.06.

Értékelés

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük