A Keszthelyi hegységbe simuló falu Nemesvita, adottságaival nem csak a lovasoknak kedvez, hanem az aktív turizmus híveinek, a gyermekes családoknak, a világtól elvonulni vágyó vendégeknek is. A kertből nyíló kilátást a Balaton-felvidék vulkáni tanúhegyei uralják. A turisták által kedvelt helyek, mint Badacsony, Szigliget, Keszthely, Tapolca 15 kilométeren belül vannak.

Mielőtt belevágtunk volna családi vállalkozásunkba, mi magunk is vendégként jártuk a Balaton-felvidéket két keréken, négy keréken és lóháton. Akkor szerettünk bele ebbe a vidékbe, mely – tapasztalataink alapján – adottságait tekintve felveheti a versenyt Európa híres tájaival, mint Toszkána vagy Baszkföld.

Az Equital Lovasudvarban a lovaglás, a lovak szeretete az oktatás szenvedélye mind fontos szerepet kap. Ha a lovas sport szerelmesei rossz idő esetén ülnének nyeregbe, új fedeles lovardánkban erre is adunk lehetőséget.

A kirándulásban, aktív sportolásban megfáradt tagoknak felfrissülést biztosít szaunánk és jacuzzink, valamint a nyári hónapokban kültéri medencénk is. A hatalmas zöld terület és a panziót körülölelő kert számos kikapcsolódási lehetőséget tartogat vendégeink számára. Kisgyermekkel érkezőknek ideális választás az udvar játszótere, valamint a homokos röplabda és foci pálya. A lovaglás mellett az aktív nyaraláshoz egy sor lehetőség kínálkozik a környéken: biciklis és gyalogtúra útvonalak, vízi sportok a Balatonon, golf, barlangtúra, vár- és városlátogatás, borturizmus, termelői piacok.

Éttermünkben a közvetlen környék és a Balaton-felvidék gasztronómiai alapanyagaiból készült ételeket készítünk. Ételeinket környékből származó, friss, háztáji alapanyagokból készítjük. Fogásaink a hagyományos magyar ízeket továbbgondolva az európai ízlésnek megfelelően, egészségesen és háziasan készülnek. Választékunk igazodik a szezonalitáshoz és kérés esetén a vendégek igényeihez, étrendjéhez is.

Várjuk Önt is sok szeretettel!

  • Cím 8311 Nemesvita, hrsz. 06/2.

Értékelés

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük