Ajánlatkérés

Éttermünk a napfogyatkozás (1999) alkalmával nyitotta meg a kapuit a Badacsonyi hegy szívében, szimbolizálva ezzel a balatoni vendéglátás újraszületését és nem a mennyiségre, hanem a minőségre való törekvést.

Szeremley Huba eszmeiségét követve, családtagjai, lánya és veje folytatja a családi tradíciót, a minőséget megőrizve, remélve, hogy unokáink is tovább fogják vinni az ételek és borok szeretetét.

Kezdeti nehézségek után elsődleges célunk, hogy az emberek ebben a rohanó világban le tudjanak ülni egy órára a gyönyörű lugas alatt, s ne csak az ételek ízével, hanem a látvánnyal is elteljenek, s ezt a gyönyörű festői tájat a borokkal megkoronázva, olyan élményként tárolják el magukban, hogy mikor visszatérnek hétköznapjaikba,

szívesen gondoljanak vissza arra, hogy milyen kellemes időt töltöttek itt nálunk.

A megváltozott világunkból próbálunk egy kisebb szigetet létrehozni, s próbáljuk visszahozni a régmúlt elfeledett ízeit és szokásait, törekszünk arra, hogy ételeink íze harmonikusabb és kiegyensúlyozottabb legyen. Követjük hagyományainkat, de merünk nagyokat álmodni és azt megvalósítani.

Komolyan vesszük vendégeink igényét, várjuk visszajelzésüket. Véleményük nagyon fontos számunkra, mivel folyamatosan változnak a fogyasztási szokások és stílusok, nem ragadunk meg a múltban, hanem szeretnénk, hogy fejlődve, véleményük mentén, segítségükkel a lehető legjobbat tudjuk nyújtani nekik.

  • Cím 8261 Badacsonytomaj, Kisfaludy Sándor u. 5,

Értékelés

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük