Szenvedélyünk az utazás, hitünk, hogy az élet élvezeteinek megélése a kereső emberi élet értelmének része. Az új megismerése a felfedezések korával más dimenzióba került és a ma élő embereknek már nincs sem lehetőségük, sem idejük olyan újdonságok megtalálására, mint az emberi történelem korábbi korszakaiban. Mégis az ősi vágy, mely az embert az ismeretlen utakra tereli, ugyanúgy jelen van, persze újraértelmezett formában.

Magyarország sokszínű, Magyarország csodálatos, Magyarország világviszonylatban is egyedülálló, különleges, felfedezni való ország. A kultúránk, a gasztronómiánk, a társadalmunk, az építészeti és történelmi értékeink, mind-mind külön is csalogatóak, de együttes hatásuk multiplikátorként hat az élmény alapú turizmus belföldi fejlődésére. Egyedülálló múltunk, a magyar lélek egyszerre bonyolult és csodálatos, a modern turizmus feltételei pedig már megteremtődtek országunkban.

Az internet jelentősége a turizmusban ma már megkérdőjelezhetetlen jelentőséggel bír, mégis sokszor nehézkessé teszik a kereső oldalak a választást.
Szeretnénk egy olyan oldalt a rendelkezésükre bocsájtani, mely megkönnyíti ezt és így időt spórol Önnek.
Mi azoknak az igényes, minőséget kereső embereknek szeretnénk segíteni, akik kifejezetten a magas színvonalú szállások közül szeretnének alternatívát találni, ám nem kizárólag az ötcsillagos minősítés az oldalunkon való szereplés kritériuma. A mi oldalunkon megtalálhatóak lesznek azok a szálláshelyek is ( az ötcsillag mellett), melyek különlegességükkel, unikális jellegükkel képviselik a minőséget Magyarországon.
Mert válogatunk. Nem minden szállásra, programra és élményre fog nálunk rálelni, kizárólag azokra, melyek a mi szigorú minősítési pontjainknak megfeleltek.

Célunk, hogy Magyarország belföldi online turizmus szektorában egyedülálló, integrált, turisztikai promóciós, olyan országimázs építő és szolgáltatás közvetítő internetes oldal létrehozása, melyben a megváltozott fogyasztói szokásokhoz optimalizált megoldásokkal teremtünk új, prémium online turizmus brandet.
Az Utadon.hu kereső felületén apartmanok, panziók, kastélyszállók és luxus szállások és a hozzájuk kapcsolódó programok, élmények közül válogathat, igyekszünk felderíteni az összes létező helyet, melyek megvalósították a minőség fogalmát.
Szeretnénk, ha biztos lenne abban, hogy az oldalunkon csak olyan szállások és programok szerepelnek, melyek az adottságaiknak megfelelően maximálisan azzal foglalkoznak, hogy Ön jól érezze magát és minőségi szolgáltatásaikkal lehetővé teszik pihenését, kikapcsolódását.

Mivel arra törekszünk, hogy az adott célállomáson a lehető legtöbb élményben legyen része, rövid bemutatókat és értékeléseket láthat majd oldalunkon a piacon működő minősített szálláshelyekről és szolgáltatásokról, valamint blog és vlog formájában audiovizuális tartalmakhoz is hozzáférhet.
Persze mindenhez idő kell, adatbázisunkat folyamatosan bővítjük, terveink szerint az összes nálunk szereplő turisztikai szolgáltató a saját fotó – és szöveges anyagunkkal szerepel majd.

Fedezzük fel együtt Magyarországot!

Az Utadon.hu csapata